Családi kondér

▼
▼
2025. november 12., szerda

Lecsós máj

›
A napokban olvastam, hogy a nyár legkedveltebb egytálétele a kolbászos lecsó és a töltött paprika volt. Nagymértékben egyet értek ezzel a me...
2025. november 7., péntek

Csokis - puncsos krémes

›
Ismét egy régi recept akadt a kezembe. Emlékeim szerint, akár egy évtized is letelt azóta, hogy utoljára sütöttem ezt a sütit. Nagyon megörü...
2025. november 3., hétfő

Csirke jóasszony módra

›
A piacon csodás gombát vettem, így egyértelmű volt, hogy valami gombás ételt fogok főzni.  Nálunk mindenki szereti a gombát, ezért gyakran k...
2025. október 31., péntek

Birsalmasajt

›
Nyáron és kora ősszel rengeteg befőttet, savanyúságot, szószt készítettem. Így, október végére, már csak a birsalma marad, amit fel kell dol...
2025. október 28., kedd

Farmer szelet (sörben sütve, hagyma ágyon)

›
Egy nyaralás alkalmával ettem először Farmer szeletet. Rákerestem a receptre, ahol láttam, hogy az elkészítése és az alapanyagok is egyszerű...
2025. október 21., kedd

Csokis körtés sütemény

›
Ma egy olyan kevert sütit készítettem, amire azt szokás mondani, hogy elronthatatlan, és abbahagyhatatlan. A csoki és a gyümölcs imádók igén...
2025. október 14., kedd

Darázsfészek

›
Úgy emlékszem, valamikor réges-régen ez volt az első kelt tészta, amit készítettem. Azóta is az egyik kedvencem. Nagyon szeretem, hogy sütés...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Családi kondér
A sütéshez – főzéshez valójában két dolog szükséges: jó alapanyag és szeretet. A legegyszerűbb étel is csodás fogássá válik, ha szeretettel készül.
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.